Ето защо не трябва да носите бикини

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 29.10.2015 от ezine.bg 11097
Ето защо не трябва да носите бикини

Носенето на бельо се приема за необходимост, с която всички сме свикнали да се съобразяваме. За някои хора обаче това изобщо не е задължително.

Спорът за това дали жените трябва да носят бельо или не се води от години. Според едни носенето на бикини е по - хигиенично, здравословно и в крайна сметка – по - интересно за силния пол.

Има обаче и много застъпници на тезата, че жените трябва да ходят без бикини и те също имат своите обосновани причини за това. Ето какви са те: По - удобно еХоденето без бельо е изключително удобно и се свиква лесно.

Оказва се, че бикините създават излишно напрежение във влагалището, без което е много по - приятно. По - практично еОсвен да ни даде чувството за свобода, отказът от бикините може да се окажа една доста практична идея.

Събличането става много по - бързо. Освен това има някои специфични рокли, които не позволяват под тях да има каквито и да е бикини, и ако сте свикнали да ходите без бельо, би било много по - лесно.

По - здравословно е! Според специалистите често състояния като дразнене и сърбеж се появяват следствие на носенето на бельо. Поради това тяхната препоръка е носенето на прашки да се избягва.

Ако не можете да го направите през деня, то поне се опитайте да спите без бикини. По - секси еЧувството на. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница виждате публикация на тема Ето защо не трябва да носите бикини. Try.bg е социална мрежа за споделяне на материали от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Ето защо не трябва да носите бикини принадлежат изцяло и само на медията, от който са прибавени в сайта. Ако сте на мнение, че статията Ето защо не трябва да носите бикини нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.