Ето защо не трябва да носите бикини

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 29.10.2015 от ezine.bg 11097
Ето защо не трябва да носите бикини

Носенето на бельо се приема за необходимост, с която всички сме свикнали да се съобразяваме. За някои хора обаче това изобщо не е задължително.

Спорът за това дали жените трябва да носят бельо или не се води от години. Според едни носенето на бикини е по - хигиенично, здравословно и в крайна сметка – по - интересно за силния пол.

Има обаче и много застъпници на тезата, че жените трябва да ходят без бикини и те също имат своите обосновани причини за това. Ето какви са те: По - удобно еХоденето без бельо е изключително удобно и се свиква лесно.

Оказва се, че бикините създават излишно напрежение във влагалището, без което е много по - приятно. По - практично еОсвен да ни даде чувството за свобода, отказът от бикините може да се окажа една доста практична идея.

Събличането става много по - бързо. Освен това има някои специфични рокли, които не позволяват под тях да има каквито и да е бикини, и ако сте свикнали да ходите без бельо, би било много по - лесно.

По - здравословно е! Според специалистите често състояния като дразнене и сърбеж се появяват следствие на носенето на бельо. Поради това тяхната препоръка е носенето на прашки да се избягва.

Ако не можете да го направите през деня, то поне се опитайте да спите без бикини. По - секси еЧувството на. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална постраница виждате информация за Ето защо не трябва да носите бикини. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Ето защо не трябва да носите бикини принадлежат изцяло на страницата, от който са публикувани. Ако считате, че линкът Ето защо не трябва да носите бикини нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакт.