С канела срещу излишните килограми

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 01.12.2015 от gotvach.bg 14194
С канела срещу излишните килограми

Канелата е новата суперхрана, която успешно бори излишните килограми. Тя доказано помага за намаляване на телесното тегло и е сред подправките, които безспорно биха помогнали по пътя към добрата фигура.

Канелата е една от най-добрите подправки, когато става въпрос за изгаряне на мазнините в коремната област. Въпреки че се бори с мазнините в цялото тяло, канелата действа най-добре на областта на корема.

Коремните мазнини са едни от най-опасните заради близостта си до най-важните органи и същевременно са най-трудни за сваляне. Важно за доброто здраве и теглото е поддържането на нормална кръвна захар.

Канелата имитира действието на инсулина, който помага на тялото да регулира тези нива. Така не позволява захарите да се преобразуват в мазнини.

Освен контрол над инсулина канелата има функцията да ускорява метаболизма. По този начин спира и преобразуването на въглехидратите в мазнини.

Приемът на канела отнема малко допълнителна енергия при преработване, при което се изгарят повече калории, което подпомага загубата на тегло. Установено е, че канелата има способността да засища, тъй като забавя процеса на преминаване на храната в стомаха.

Сладкият ѝ вкус пък помагат за справяне с копнежа за сладко. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата страница намирате статия относно С канела срещу излишните килограми. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на С канела срещу излишните килограми принадлежат на медията, от който са прибавени в сайта. Ако сте на мнение, че линкът С канела срещу излишните килограми нарушава вашите авторски права, пишете ни от формата за контакти.