Ефективно и лесно отслабване с прополис

4.0 от 3 Гласа
публикувана на 01.12.2015 от gotvach.bg 6998
Ефективно и лесно отслабване с прополис

Красивата и стройна фигура е мечта на всяка жена. Разбира се, постигането ѝ невинаги е възможно или поне невинаги е лесно.

Съвременните жени непрекъснато търсят нови начини да свалят излишните килограми и да влязат в желаната форма. Колкото и ефикасна да е диетата, която си е избрал човек, в никакъв случай не е единственото нещо, което ще го доведе до перфектната фигура, но все пак е някакво начало.

Предлагаме ви да свалите излишните килограми с помощта на прополис. Обикновено всеки търси диетата, която лесно ще спазва дори в делничните дни и която няма да му струва твърде много средства.

Голяма част от хранителните режими съдържат напитки от рода на зелено кафе, добре познат и често препоръчван е и зеленият чай. Що се отнася до плодовете, може би най-препоръчван при хранителен режим е грейпфрутът.

Разбира се, лимонът не отстъпва по популярност. Не отричаме, че всичко това може да окаже положително влияние върху здравето и фигурата ви, но не по - малко полезни за здравето и тялото са пчелните продукти.

Предлагаме ви един лесен режим, чрез който ще успеете да отслабнете бързо и здравословно. Трябват ви кисело мляко, чиято масленост да не бъде повече от два процента, 1 с.

пчелен мед, ½ ч. канела, 1 ч.л.

ябълков пектин . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница намирате публикация на тема Ефективно и лесно отслабване с прополис. Try.bg е социален сайт за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Използваните материали на Ефективно и лесно отслабване с прополис са собственост изцяло на сайта, от който са прибавени в сайта. Ако считате, че статията Ефективно и лесно отслабване с прополис нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формата за контакт.