Бързо отслабване за жени

5.0 от 1 Глас
публикувана на 01.12.2015 от gotvach.bg 6830
Бързо отслабване за жени

Бързата загуба на тегло не е за всеки и трябва да се прилага само от хората, които са наистина здрави и търсят бързо отслабване. Всички експресни диети за бързо вталяване са предназначени да служат на хора, които искат да смъкнат не повече от 2 - 3 килограма.

В противен случай има голяма вероятност да върнете загубеното тегло веднага след приключване на диетата. Ако вече сте твърдо решени да преминете към диетичен хранителен режим, най-добре изберете такъв, чийто основен продукт да е достъпен за вас, тъй като повечето бързи диети са монодиети, базирани на един продукт.

Освен това продуктите трябва да ви харесват на вкус, иначе ще ви е двойно по - трудно да спазвате режима. Несъмнено най-бързата диета за отслабване е 4 - дневната монодиета, която гарантира свалянето на поне 2 килограма.

При нея храненията на ден са 4, но едни и същи. Например в понеделник имате право на 2 кофички кисело мляко, разпределени на приблизително еднакви порции.

Може да замените дадено хранене с айран. Във вторник е желателно да похапвате само пилешко месо без кожа и в никакъв случай пържено – около 100 грама на хранене.

В случай че не обичате такова месо, може да го замените с пуешко филе. Третият ден е оризов – 1 ч.

от продукта се приготвя по ваше желание . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата страница намирате статия на тема Бързо отслабване за жени. Try.bg е социална мрежа за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Бързо отслабване за жени принадлежат изцяло и само на медията, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че публикацията Бързо отслабване за жени нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакт.