Детоксикирайте тялото на 100 процента със сок от чесън!

4.0 от 1 Глас
публикувана на 01.12.2015 от gotvach.bg 3208
Детоксикирайте тялото на 100 процента със сок от чесън!

Чесънът е неизменна част от зимната трапеза. На първо място, неговите полезни вещества ни предпазват от грипни състояния и повишават имунната ни система.

Чесънът се оказва полезен и при други проблеми и неразположения. Добре известно е, че той може да се използва за детоксикация на организма.

Най-често, когато става дума за пречистване с чесън, зеленчукът се смесва с други продукти – зехтин, лимон, куркума и др. Благодарение на всички полезни вещества, които се съдържат в него, чесънът е особено подходящ за детоксикация на стомашно-чревния тракт.

Смята се, че редовната му консумация ще стимулира метаболизма и апетита. От друга страна, чесънът е полезен за бронхите и белите дробове – етеричните масла, които съдържа, ще отстранят ефективно слузта в синусите.

Смята се, че маслата в чесъна спомагат и за отделянето на токсините, които натрупваме в организма си, чрез порите на кожата. Паразитите и бактериите не могат да съществуват в стомашно-чревния тракт, освен ако нямат подходяща среда, поясняватспециалисти.

Неправилното хранене и честото прекаляване с нездравословни храни са всъщност помощници на паразитите и бактериите. Същото се отнася и за еднообразната храна. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница виждате публикация за Детоксикирайте тялото на 100 процента със сок от чесън!. Try.bg е социалка за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Детоксикирайте тялото на 100 процента със сок от чесън! принадлежат изцяло на сайта, от който са добавени. Ако считате, че публикацията Детоксикирайте тялото на 100 процента със сок от чесън! нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.