Петте типа жени, по които мъжете си падат

4.0 от 3 Гласа
публикувана на 02.12.2015 от ezine.bg 16231
Петте типа жени, по които мъжете си падат

Мъжете имат своите ясно изградени представи за това каква жена имат. Учените са установили, че има пет типа жени, които са най-предпочитаните от силния пол.

Когато искате да задържите вниманието му, не е нужно да залагате на оскъдно бельо и приятен аромат. Мъжете са привлечени от много по-различни неща.

Ето кои са петте типа жени, които винаги улавят вниманието на силния пол: Жените с пропорционално тяло - Най - привлекателните жени имат пропорционални талия, ханш и бедра. В съзнанието на мъжа женското тяло се свързва със здравословното състояние и плодородието.

Правилно разпределените пропорции говорят за това, че жената не е предразположена към затлъстяване и други заболявания и може да износи здраво бебе. Правилното съотношение между обиколката на талията и тази на бедрата и ханша винаги привлича мъжките погледи.

Това е закодирано в съзнанието им още от най - древни времена. Жени в червено - Цветовете, особено червеният, без съмнение са сред нещата, които привличат мъжкия поглед.

Много проучвания на мъжката психология показват, че жените в червено се считат за значително по - привлекателни и сексуално желани и мъжете са склонни да изхарчат много повече в тяхна компания. Жени с грим - И по-точно точно определен грим . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница виждате статия относно Петте типа жени, по които мъжете си падат. Try.bg е социалка за споделяне на информация от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Петте типа жени, по които мъжете си падат са собственост изцяло и само на страницата, от който са добавени. Ако сте на мнение, че публикацията Петте типа жени, по които мъжете си падат нарушава вашите авторски права, пишете ни от формуляра за контакти.