На война с целулита с помощта на лимони

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 02.12.2015 от ezine.bg 5832
На война с целулита с помощта на лимони

Лимонът е един от най-полезните плодове. В него се съдържат почти всички известни витамини и минерали, както и огромни дози лимонена киселина.

Освен вътрешно действие цитрусът има и много външни приложения. Именно с лимони може да преборите нежелания целулит.

За да забравите за портокаловата кожа, е нужно да заложите на лимоните. Добавете по няколко капки лимонов сок в крема си за тяло и често втривай от него в проблемните зони.

Още по активно действие има сместа от лимонов сок, настърган джинджифил, канела и мед. Разбъркайте съставките до получаване на хомогенна смес и нанесете в областта на седалището и бедрата.

Оставете да попие. За оптимални резултати нанасяйте два пъти седмично.

Видими резултати очаквайте най-рано след месец. Ароматната вана с лимонов сок също е добро решение.

За целта във ваната, пълна с гореща вода, капнете 1 с. прясно изцеден лимонов сок, 2 капки масло от кипарис и 2 капки масло от хвойна.

За да усетите ефекта, е добре да взимате подобни вани през ден. След ваната е добре да си направите лимонов масаж.

За целта втрийте свеж лимон в портокаловата кожа и изчакайте да попие. За да завършите процедурата, е нужно да ексфолирате.

За целта пригответе смес от 1 с. смляно турско кафе, 1 ч.

зехтин . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница намирате статия относно На война с целулита с помощта на лимони. Try.bg е социален сайт за споделяне на материали от българското интернет пространство. Използваните материали на На война с целулита с помощта на лимони принадлежат изцяло и само на медията, от който са прибавени в сайта. Ако сте на мнение, че публикацията На война с целулита с помощта на лимони нарушава вашите авторски права, пишете ни от формата за контакти.