Изберете куче според зодията си

2.0 от 3 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от sanovnik.bg 24041
Изберете куче според зодията си

Кучето е първото животно, опитомено от човека. Ако искате да си вземете куче, но не знаете каква порода да изберете, съобразете избора си със зодиакалния си знак.

Честолюбивите упорити Овни ще се чувстват чудесно с дружелюбните и непретенциозни лайки. Добродушният великан нюфаундленд се препоръчва за консервативния Телец.

Колито, което е известно с добрия си характер и лесното си привързване към хората, е идеален избор за най - непостоянния знак от зодиака – Близнаците. Силният и уравновесен темперамент на ерделтериера благотворно ще въздейства върху психиката на чувствените и лесно раними Раци.

Лъвът, който е създаден да бъде лидер, ще се чувства най - добре с красив дог. Привлекателната, весела, жизнерадостна мъничка болонка, без съмнение, е. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница виждате публикация на тема Изберете куче според зодията си. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Изберете куче според зодията си принадлежат изцяло на сайта, от който са публикувани. Ако считате, че публикацията Изберете куче според зодията си нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.