Кървавата графиня късала със зъби месо от 650 момичета

3.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 5222
Кървавата графиня късала със зъби месо от 650 момичета

Елизабет Батори, известна като Кървавата графиня, е родена през 1560 г. в Трансилвания, откъдето е и най - известният вампир на всички времена – Дракула.

Семейството й е било едно от най - богатите, а братовчед й Стефан Батори е бил крал на Полша. Кръвосмешениет било често срещано в семейството, затова роднините на Елизабет били садисти, магьосници, хомосексуалисти и пияници.

Не липсвали и душевноболни. Самата Елизабет страдала от епилепсия, но това не й пречело да е много умна и да говори на три езика на 15 години.

От малка тя пребивала слугините си с камшик и много се наслаждавала на кръвта им, което описвала в дневник. Родители й не разрешавали да пребива до смърт слугините, но след сватбата й, която се състояла на 15 - я й рожден ден, всичко й. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална постраница намирате публикация за Кървавата графиня късала със зъби месо от 650 момичета. Try.bg е социална мрежа за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Кървавата графиня късала със зъби месо от 650 момичета са собственост на сайта, от който са публикувани. Ако считате, че статията Кървавата графиня късала със зъби месо от 650 момичета нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.