Диетата на Преслава

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от gotvach.bg 29384
Диетата на Преслава

От известно време насам постоянно се коментира новата фигура на фолк певицата Преслава. Всъщност гласовитата дама винаги е имала приятни женствени форми, но от известен период тези форми са останали в миналото – сега певицата е драстично отслабнала.

Преслава е загубила килограми чрез диетата, която Кайли Миноуг използва, за да поддържа перфектната си форма. Всъщност този хранителен режим е разделно хранене.

Кайли дълго време беше на хранителния режим на Монтиняк, в който се похапваха само храни с нисък гликемичен индекс, но явно вече е решила да смени диетата. В разделното хранене, което и двете певици са предприели, има няколко основни правила, които задължително трябва да се спазват, за да има ефект диетата: - Едно от най - ценните неща е, че в. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална постраница намирате информация за Диетата на Преслава. Try.bg е социален сайт за споделяне на информация от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Диетата на Преслава принадлежат на сайта, от който са публикувани. Ако смятате, че статията Диетата на Преслава нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.