Месецът на сватбата определял семейното щастие

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от ezine.bg 31310
Месецът на сватбата определял семейното щастие

Сватбата е един от най - важните празници в живота на хората. Първото нещо, което бъдещето семейство трябва да реши, е месецът, който ще встъпи в брак.

Съществуват вярвания, че животът на младоженците като семейство ще зависи от месеца, в който се оженят. Януари - сватбеният съюз, сключен в първия месец на годината, може да не изтрае дълго и булката скоро да овдовее.

Много млади хора избягват този месец, за да се обрекат един на друг, казвайки: Само вълците се женят през януари. Февруари - един от благоприятните месеци на годината.

Семейството ще живее в щастие и любов, а бракът ще е дълъг. Март - това е месец, който разделя.

Младо семейство скоро ще трябва да се раздели от родната си земя, а след време и децата ще търсят щастието си из чужди. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

На текущата страница намирате публикация на тема Месецът на сватбата определял семейното щастие. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Месецът на сватбата определял семейното щастие са собственост изцяло и само на страницата, от който са публикувани. Ако смятате, че линкът Месецът на сватбата определял семейното щастие нарушава вашите авторски права, пишете ни от формуляра за контакти.