Задушен юрдек

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 17.09.2013 от gotvach.bg 43
Задушен юрдек

Смесете всички продукти за маринатата, като нарежете зеленчуците едро. Кипнете я за 15 минути и накиснете в нея юрдека за 1 нощ.

На следващия ден порционирайте юрдека, и нарежете дребно зеленчуците. Загрейте олио и запържете месото от всички страни.

Извадете го и запържете зеленчуците. Добавете месото.

Долейте от маринатата, като разредите с вода и оставете да се задушава до пълна готовност на месото. Накрая добавете малко естрагон, сол при нужда, черен и червен пипер.

Ако сосът ви се стори рядък, може да го сгъстите с малко разредено с вода нишесте. .. [ прочети цялата статия ]

Още от Кулинария

И ако днес си пийваме алкохол при всеки удобен случай, то преди хиляди години то...

Много трябва да внимаваме, когато си купуваме привидно безопасни храни за консум...

Нарежете банана в отделен съд, направете го на каша, след което добавяте пряснот...

Яйцата се разбиват заедно с брашното и сместа се подправя на вкус с черен пипер....

След като се разтопи маслото се прибавят сирената Фонтина, Горгонзола и намачкан...

Загрейте зехтина в дълбок тиган. Прибавете лука и моркова и гответе на средна те...

Още по темата

Сподели
Любими
Гласувай:
(2 Гласа)
Принтирай

Какво другите търсят