Задушен юрдек

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 17.09.2013 от gotvach.bg 41
Задушен юрдек

Смесете всички продукти за маринатата, като нарежете зеленчуците едро. Кипнете я за 15 минути и накиснете в нея юрдека за 1 нощ.

На следващия ден порционирайте юрдека, и нарежете дребно зеленчуците. Загрейте олио и запържете месото от всички страни.

Извадете го и запържете зеленчуците. Добавете месото.

Долейте от маринатата, като разредите с вода и оставете да се задушава до пълна готовност на месото. Накрая добавете малко естрагон, сол при нужда, черен и червен пипер.

Ако сосът ви се стори рядък, може да го сгъстите с малко разредено с вода нишесте. .. [ прочети цялата статия ]

Още от Кулинария

Млякото се загрява леко и се смесва с чаша и половина брашно. Добавя се маята и ...

Разбийте яйцата със захарта и прибавете внимателно брашното. Пригответе тесто, к...

Тестото се разделя на две и се премесва. Намазват се две тави с олио и брашно и ...

Продуктите за кваса се смесват добре и се оставят на топло за половин час. В пре...

Маята се разбърква с леко затопленото мляко и захарта и след като шупне, се слаг...

Маята се разтваря в малко от млякото, предварително затоплено и се добавя малко ...

Още по темата

Сподели
Любими
Гласувай:
(2 Гласа)
Принтирай

Какво другите търсят