Задушен юрдек

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 17.09.2013 от gotvach.bg 46
Задушен юрдек

Смесете всички продукти за маринатата, като нарежете зеленчуците едро. Кипнете я за 15 минути и накиснете в нея юрдека за 1 нощ.

На следващия ден порционирайте юрдека, и нарежете дребно зеленчуците. Загрейте олио и запържете месото от всички страни.

Извадете го и запържете зеленчуците. Добавете месото.

Долейте от маринатата, като разредите с вода и оставете да се задушава до пълна готовност на месото. Накрая добавете малко естрагон, сол при нужда, черен и червен пипер.

Ако сосът ви се стори рядък, може да го сгъстите с малко разредено с вода нишесте. .. [ прочети цялата статия ]

Още от Кулинария

Разбийте на пяна мекото масло със захарта. Добавете един по един жълтъците при н...

Сварете боба и го отцедете. Добавете към него скълцания ситно лук, яйцата начука...

Разбийте най - напред добре яйцата и добавете олиото, меда, канелата, карамфила,...

Пригответе си голяма форма за кекс, като намазните и набрашните добре. Загрейте ...

Кипнете млякото в съд на котлона и разтворете вътре содата. Бързо и при непрекъс...

Нарежете франзелите на еднакви филийки. Размийте брашното в малко от прясното мл...

Още по темата

Сподели
Любими
Гласувай:
(2 Гласа)
Принтирай

Какво другите търсят