Задушен юрдек

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 17.09.2013 от gotvach.bg 46
Задушен юрдек

Смесете всички продукти за маринатата, като нарежете зеленчуците едро. Кипнете я за 15 минути и накиснете в нея юрдека за 1 нощ.

На следващия ден порционирайте юрдека, и нарежете дребно зеленчуците. Загрейте олио и запържете месото от всички страни.

Извадете го и запържете зеленчуците. Добавете месото.

Долейте от маринатата, като разредите с вода и оставете да се задушава до пълна готовност на месото. Накрая добавете малко естрагон, сол при нужда, черен и червен пипер.

Ако сосът ви се стори рядък, може да го сгъстите с малко разредено с вода нишесте. .. [ прочети цялата статия ]

Още от Кулинария

Подредете корите за лазаня в подходящ съд, добавете 750 г вряла подсолена вода и...

Нарежете свинските гърди на дребни парченца и ги сложете да се варят заедно с да...

В две отделни купи се смесват сухи и мокри съставки. След това към мокрите се до...

Загрейте предварително фурната на 180 градуса. Пригответе две кръгли тави с диам...

Настържете почистените моркови на фино ренде. Прехвърлете ги в тенджерка, добаве...

Двете херинги измийте, подсушете, почистете и филетирайте. Нарежете ги на парчен...

Още по темата

Сподели
Любими
Гласувай:
(2 Гласа)
Принтирай

Какво другите търсят