Задушен юрдек

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 17.09.2013 от gotvach.bg 47
Задушен юрдек

Смесете всички продукти за маринатата, като нарежете зеленчуците едро. Кипнете я за 15 минути и накиснете в нея юрдека за 1 нощ.

На следващия ден порционирайте юрдека, и нарежете дребно зеленчуците. Загрейте олио и запържете месото от всички страни.

Извадете го и запържете зеленчуците. Добавете месото.

Долейте от маринатата, като разредите с вода и оставете да се задушава до пълна готовност на месото. Накрая добавете малко естрагон, сол при нужда, черен и червен пипер.

Ако сосът ви се стори рядък, може да го сгъстите с малко разредено с вода нишесте. .. [ прочети цялата статия ]

Още от Кулинария

Пресейте брашното с бакпулвера. Разбийте яйцата заедно с олиото, захарта, млякот...

Много от ястията у нас се приготвят по стари рецепти, предавани от поколение на ...

Млякото се затопля леко и в него се разтваря маята и захарта. Добавя се брашното...

Жълтъците се разбиват със солта и с половината захар. Добавя се млякото и постеп...

Бисквитите се смилат на прах. Изварата, захарта, киселото мляко, ванилията и как...

Доматите се режат на кръгчета с дебелина 1 сантиметър. Моцарелата се реже на кръ...

Още по темата

Сподели
Любими
Гласувай:
(2 Гласа)
Принтирай

Какво другите търсят