Комбинацията мед и канела прави чудеса с тялото

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от ezine.bg 30523
Комбинацията мед и канела прави чудеса с тялото

Медът и канелата са два продукта с множество доказани ползотворни влияния върху нашето тяло и цялостно състояние на организма. Комбинацията в определени съотношения между двете е в състояние да направи буквално чудеса за нашето здраве и душевен комфорт.

Така че не подминавайте с лека ръка максимата Ти си това, което ядеш. Храната е това, което в най голяма степен влияе върху външния ни вид и ако тя е здравословна, то и ние ще изглеждаме здрави и сияещи.

Симбиозата мед плюс канела не позволява натрупването на мазнини! Ако искате да стопите някое друго килце и да регулирате теглото си е нужно сутрин на гладно, около половин час преди закуска да изпиете чаша гореща вода с мед и канела. Вълшебното биле се взема в още една доза вечер преди. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница намирате статия относно Комбинацията мед и канела прави чудеса с тялото. Try.bg е социален сайт за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Комбинацията мед и канела прави чудеса с тялото принадлежат на медията, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че публикацията Комбинацията мед и канела прави чудеса с тялото нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.