Отслабвай лесно с джинджифил

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от gotvach.bg 24517
Отслабвай лесно с джинджифил

Пиенето на чай от джинджифил с цел отслабване е древна традиция на Изток. Той активизира кръвообращението, обмяната на веществата и други важни процеси в тялото.

Джинджифиловият чай ускорява процесите на метаболизма благодарение на етеричните масла, на които е много богат. Тези, които редовно добавят джинджифил във вид на подправка в храната си, имат много по - свежа кожа на лицето.

Джинджифилът помага на кожата да остане млада по - дълго време, затова той е много важна част от менюто на всяка жена, която не иска да остарее бързо. Рецептите на чая за отслабване с джинджифил са много лесни.

Коренът се нарязва на тънки филийки, слагат се в термос и се заливат с вряла вода. Запарката на чая може да се направи също така и във вече запарен, но все още. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от gotvach.bg

Какво другите търсят

На тази страница намирате информация относно Отслабвай лесно с джинджифил. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Отслабвай лесно с джинджифил са собственост изцяло и само на медията, от който са публикувани. Ако смятате, че линкът Отслабвай лесно с джинджифил нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакт.