Природни стихии превръщат жени в ясновидки

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 1048
Природни стихии превръщат жени в ясновидки

Природни бедствия превръщат обикновени жени в ясновидки със свръхестествени способности и то точно в един определен географски регион, разположен близо до Македония. Най - прочутата българска ясновидката Ванга се сдобила с необикновените си сили, след като била вдигната от силна вихрушка и била намерена затисната с камъни в една нива.

Нейната предшественичка ясновидката и лечителка Преподобна Стойна видяла свети Георги, след като била поразена от страховита кълбовидна мълния, нахлула в дома ѝ. Неотдавна кон беше вдигнат от поредното торнадо в благоевградска област, който се оказа собственост на баба от село Янково, казваща се Вангелия (Това е истинското име на пророчицата Ванга).

Въпреки това учени от БАН обясниха през 168 часа, че няма научни. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази страница виждате статия за Природни стихии превръщат жени в ясновидки. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Природни стихии превръщат жени в ясновидки са собственост на страницата, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че публикацията Природни стихии превръщат жени в ясновидки нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакт.