Кашник

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 29.11.2013 от gotvach.bg 521
Кашник

В дълбока купа се налива хладка вода и в нея се размива маята. Добавя се солта, разбитите яйца и разтопеното масло.

При непрестанно бъркане по малко се добавя и брашното. Бърка се, докато вече няма бучки и се оставя да втаса.

Пресипва се в намазана с мазнина тава и пак се изчаква да бухне. Пече се в предварително загрята силна фурна. .. [ прочети цялата статия ]

Още от Интересно

Ревността наистина заслепява, като влияе пагубно върху концентрацията, открили с...

Външният вид на лицето на човека е от значение за неговите социални контакти и з...

След 30 години всяка жена започва да долавя признаци на стареене. Липсващите хор...

Дните между 15 април и 29 април се смятат от астролозите за най - опасния период...

Ароматите, както и цветовете, имат много специално свойство – те променят настро...

Храненето е жизненоважен процес от нашето ежедневие. По време на вечеря някои пр...

Още по темата

Сподели
Любими
Гласувай:
(2 Гласа)
Принтирай

Какво другите търсят