Кашник

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 29.11.2013 от gotvach.bg 523
Кашник

В дълбока купа се налива хладка вода и в нея се размива маята. Добавя се солта, разбитите яйца и разтопеното масло.

При непрестанно бъркане по малко се добавя и брашното. Бърка се, докато вече няма бучки и се оставя да втаса.

Пресипва се в намазана с мазнина тава и пак се изчаква да бухне. Пече се в предварително загрята силна фурна. .. [ прочети цялата статия ]

Още от Интересно

Над 40 процента от анкетираните чувстват, че работата им има негативно въздейств...

Италианската кухня е станала популярна в цял свят с многото видове паста, разноо...

Вкусът става нещо сложно за рецепторите ни с напредване на възрастта. Колкото по...

За съвременните двойки жестът, който категорично ще им докаже, че партньорът ги ...

Много световноизвестни звезди са били родени от жени, които все още са били тине...

В зависимост от това дали една жена е с руса, тъмна или червеникава коса може бе...

Още по темата

Сподели
Любими
Гласувай:
(2 Гласа)
Принтирай

Какво другите търсят