Дете-чудо от София само научило английски език

4.0 от 3 Гласа
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 4216
Дете-чудо от София само научило английски език

6 - годишният Антон Кремов успя да впечатли с любознателността си, като доказа, че съвсем сам е научил английски език. Освен това малчуганът от София вече решава доста сложни математически задачи.

Родителите на малкото момче са разбрали за феноменалните му знания едва на изпита в столичната детска градина, където малкият Тони е записан. Самото момче заяви пред камерите на btv, че не знае как е научил английски език, но показва значително по - високо ниво на знания от останалите деца в детската градина.

Първа за знанията на малкия Тони е научила неговата учителка, която докато го е изпитвала, видяла че неговите познания надвишават преподаваното. В началото преподавателката предположила, че родителите му са помагали в обучението, но след като. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

В текущата страница намирате статия на тема Дете-чудо от София само научило английски език. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Дете-чудо от София само научило английски език са собственост изцяло и само на сайта, от който са добавени. Ако сте на мнение, че линкът Дете-чудо от София само научило английски език нарушава вашите авторски права, пишете ни от формуляра за контакт.