Нелепо: Хора умрели заради селфи!

4.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 91
Нелепо: Хора умрели заради селфи!

Селфи манията тресе хора на всякаква възраст от няколко години насам, а в старанието си снимката им да е възможно най - оригинална и нестандартна, някои хора платиха с живота си. Един от последните опити за селфи, довели до изключително нелепа смърт, е на 15 - годишен чеченец, който загина при скок от бетонна ограда в село Грозни.

Младото момче е искало да се снима, докато скача от ограда, но при скока една от масивните бетонни плочи поддава и захлупва ученика, когато се озовава на земята. Починал е на място.

Друг такъв случай е на 21 - годишния сингарурец Мохамед Aслам бин Шахул. Заради едно селфи той се качва на живописна скала над океана, от която се разкривала необикновена гледка.

Миг преди да се щракне, Мохамед бил ударен от силна вълна, . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от sanovnik.bg

Какво другите търсят

На текущата страница намирате статия на тема Нелепо: Хора умрели заради селфи!. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Нелепо: Хора умрели заради селфи! принадлежат на страницата, от който са публикувани. Ако мислите, че публикацията Нелепо: Хора умрели заради селфи! нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формуляра за контакт.