Ужасните истини зад любимите детски приказки

3.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 1443
Ужасните истини зад любимите детски приказки

Приказките са от голямо значение за развитието на човек. Вдъхновяващи и изпълнени с вълшебства, те представят пред малките човечета един различен и магичен свят.

Питалили ли сте се някога обаче как са се появили те. Оказва се, че не всички от тях са създадени въз основа на весели и радостни събития.

Ето какво се крие зад някои от любимите ни истории, които познаваме още от малки. Снежанка и седемте джуджетаПриказката е вдъхновена от тежката съдба на баварската благородничка Маргарет фон Валдек, която е живяла през 16 - ти век, пише actualno.

Нейният коравосърдечен брат карал малки деца да работят в мината му. Условията там били тежки и някои от малчуганите получили сериозни недъзи.

Опитвайки се да се нахранят, те посягали към ябълковото. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от sanovnik.bg

Какво другите търсят

В текущата постраница намирате информация на тема Ужасните истини зад любимите детски приказки. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Ужасните истини зад любимите детски приказки са собственост изцяло и само на медията, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че линкът Ужасните истини зад любимите детски приказки нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формата за контакт.