Зодиите любовчии, вие сред тях ли сте?

3.0 от 4 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от sanovnik.bg 23155
Зодиите любовчии, вие сред тях ли сте?

Някои от зодиакалните знаци са склонни повече към флирт и към бурни любовни връзки. Други предпочитат да са концентрирани само в един човек и не мислят за други.

Овенът проявява чувствата си необуздано и е склонен към изневери. Ако партньорът ви е Овен, трябва да сте наясно, че за него е напълно нормално да обича вас и да флиртува с други.

Телецът е известен с това, че предпочита стабилния партньор пред възможността да флиртува всяка вечер с някой различен човек. Близнаците постоянно се променят и са типичните любовчии.

Те обичат да сменят партньорите си като носни кърпички и флиртът с тях трае много кратко. Те са специалисти по разбиване на сърца.

Ракът е любовчия с непостоянни чувства. В същото време той търси голямата любов и не харесва. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

В текущата постраница виждате публикация на тема Зодиите любовчии, вие сред тях ли сте?. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Зодиите любовчии, вие сред тях ли сте? принадлежат изцяло и само на медията, от който са добавени. Ако мислите, че статията Зодиите любовчии, вие сред тях ли сте? нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от бутона за контакти.