Първата буква от името ви показва какъв сте

4.0 от 2 Гласа
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 10387
Първата буква от името ви показва какъв сте

Редица специалисти смятат, че името е съвкупност от дадени звуци – вълни с определени параметри, които влияят по определен начин върху околните. Но несъмнено най - доминираща е първата буква.

Ако се повтаря в името, то нейните влияния върху личността са още по - силни. Ето какви тайни разкрива за вас първата буква от името ви.

А - Вие сте горди, уверени, самостоятелни и постоянно се борите за независимост. Надарени сте с висок интелект и здрав разум.

Подхождат ви лидерски позиции. Б - Носителите на тази начална буква са трудолюбиви хора, отдадени на целите и семейството си.

Те имат чувство за отговорност и развит инстинкт за самосъхранение. В - Вие сте оптимистично настроени към живота.

Идеалистичната ви природа понякога ви изиграва лоша шега, . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Какво другите търсят

В актуална постраница виждате публикация на тема Първата буква от името ви показва какъв сте. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Първата буква от името ви показва какъв сте принадлежат на медията, от който са прибавени в сайта. Ако считате, че статията Първата буква от името ви показва какъв сте нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.