Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни

2.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 1916
Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни

В психологията на цветовете се казва, освен че багрите имат определена символика, която се тълкува, и че те могат да сигнализират за проблеми, на които не обръщаме внимание. Специалистите по цветотерапия още в самото начало на сеансите се интересуват от цветовете от заобикалящата среда на даден човек, за да разчетат най - правилно сигналите, които Вселената показва.

Експертите са категорични, че според определени цветове, които преобладават в ежедневието ни, може категорично да се съди за емоционалното състояние на един човек. Знае се, че любимият ни цвят може да издаде много за нашия характер, но и цветовете, които подбираме несъзнателно, също говорят за нашата същност.

Всеки цвят около нас излъчва определена енергия, която показва в каква. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална страница виждате информация за Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни. Try.bg е социалка за споделяне на материали от българското интернет пространство. Използваните материали на Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни принадлежат на сайта, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че статията Цветовете около нас сигнализират за проблемите ни нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакти.