Късметлийският ти сезон според зодията ти

3.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 12247
Късметлийският ти сезон според зодията ти

В астрологията се смята, че четирите групи зодии – огнени, водни, земни и въздушни, имат определен сезон в година, в който късметът им е най - силен, и в който почти не се срещат с проблемите. Огнени зодии – Овен, Лъв и СтрелецЗа трите огнени знака от хороскопа късмет им носи лятото.

Тъй като те са покровителствани от огъня и Слънцето, месеците от юни до август сбъдват всяко тяхно желание. През лятото огнените знаци по - лесно реализират целите си.

Слънчевите дни ги зареждат с повече сила и енергия, помагайки им да градят своето бъдеще без да срещат големи препятствия по пътя си. Лятото за тях е периодът с най - големи изненади и се препоръчва повече да пътуват през тези 3 месеца от годината.

Земни зодии – Телец, Дева и КозирогЗа земните зодии. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална страница намирате информация на тема Късметлийският ти сезон според зодията ти. Try.bg е социалка за споделяне на информация от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Късметлийският ти сезон според зодията ти са собственост на страницата, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че линкът Късметлийският ти сезон според зодията ти нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от бутона за контакти.