Разбери характера според чертите на лицето!

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 2361
Разбери характера според чертите на лицето!

Отличителните белези на лицето могат доста точно да определят един характер. На това мнение са специалисти от различни сфери, които определят 7 основни нрава въз основа на лицевите черти.

Водачът Кръгло лице, отворен поглед и тънки устни са основните черти на този тип. Водачът е толерантен човек, който непрекъснато се стреми да разшири мирогледа и мъдростта си.

Хората с това лице по правило са интелигенти и със силна воля. Много държат на морала и честните отношения между хората, но правят впечатление с техния груб и често остър език.

ЗанаятчиятаСърцевидно лице, уморен поглед и добре оформени, плътни устни притежава човек от типа Занаятчия. Той е креативен, със силно развито въображение и харизма.

Привлича хората около себе си като магнит. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата страница намирате информация за Разбери характера според чертите на лицето!. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Разбери характера според чертите на лицето! са собственост на медията, от който са добавени. Ако смятате, че статията Разбери характера според чертите на лицето! нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.