Хората, които се хранят само със слънчеви лъчи

2.0 от 3 Гласа
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 815
Хората, които се хранят само със слънчеви лъчи

За силата на слънцето и енергията, излъчвана от най - ярката звезда в нашата галактика, се говори отдавна. Този мощен светлинен, топлинен и енергиен източник отдавна се използва за най - различни цели.

Слънцето е най - мощният и леснодостъпен източник и е използван от дълбока древност за получаване на енергия от светци, отшелници, йоги, тибетски лами, включително и основателят на съвременния джайнизъм Махавира и други. Няма никакво ограничение нито по възраст, нито по расови, религиозни или други признаци.

Не трябва да се променя рязко начинът на живот, не трябва да се правят изтощителни гладувания – всичко си идва само. А този, който не се чувства добре след началото на занятията, трябва да ги изостави.

Слънцеядите са хора, които твърдят, че са. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази страница виждате информация за Хората, които се хранят само със слънчеви лъчи. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Хората, които се хранят само със слънчеви лъчи принадлежат на медията, от който са публикувани. Ако смятате, че линкът Хората, които се хранят само със слънчеви лъчи нарушава вашите авторски права, пишете ни от линка за контакти.