Разбери кога флиртуват с теб според зодията!

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 533
Разбери кога флиртуват с теб според зодията!

Отношенията между мъжете и жените са сложни, подчиняват се на цял куп неписани правила, които не важат с една и съща сила за двата пола, и като за капак – винаги има изключения от правилото. Тогава как да разберете със сигурност дали нейната усмивка е предназначена точно за вас или неговият поглед е не просто отнесен, а влюбен? За да разберете дали човекът срещу вас има сериозни намерения, трябва да узнаете кой е неговият зодиакален знак и да прочетете внимателно как точно флиртуват представителите на различните зодии.

ОвенХубавото на Овните е, че обикновено са директни. Типичният Овен ще ви каже директно, че ви харесва.

Ако е срамежлив, ще го направи под формата на шега. Когато представител на тази зодия си пада по вас, той без всякакво. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница намирате информация на тема Разбери кога флиртуват с теб според зодията!. Try.bg е социалка за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваните материали на Разбери кога флиртуват с теб според зодията! са собственост на медията, от който са добавени. Ако мислите, че линкът Разбери кога флиртуват с теб според зодията! нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакти.