Какъв ще бъде бракът ти според линиите на ръката?

4.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 3898
Какъв ще бъде бракът ти според линиите на ръката?

Вярва се, че с гледането на ръка човек може да предскаже цялото си бъдеще. Специалистите по хиромантия добавят и че върху ръцете ни е описан и бъдещият ни брачен съюз.

Линията на брака, за хората, които я имат, е хоризонтална линия под малкия пръст. Случва се и тази линия да е повече от една.

Трябва да се гледат линиите на лявата ръка. Ако откриете повече от една линия, най - дългата от тях показва съюза с партньора ви, като този съюз не е задължително да бъде узаконен с документи или църковна церемония.

Той е по - скоро стабилната и дълга връзка, която имаме с един човек. Така при човек без линия на брака не означава непременно, че сватба няма да има.

Според хиромантията такава личност е със студен характер и трудно изгражда духовна и. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от sanovnik.bg

Какво другите търсят

В текущата постраница намирате публикация за Какъв ще бъде бракът ти според линиите на ръката?. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Какъв ще бъде бракът ти според линиите на ръката? са собственост изцяло на медията, от който са прибавени в сайта. Ако мислите, че линкът Какъв ще бъде бракът ти според линиите на ръката? нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от бутона за контакт.