Кои предмети в дома гонят късмета

5.0 от 1 Глас
публикувана на 07.08.2015 от sanovnik.bg 11250
Кои предмети в дома гонят късмета

Домът е проекция на душата на човека. Всичко, което се намира в дома ви, по някакъв начин е свързано с вашето подсъзнание, желанията ви и вашето бъдеще.

Не всеки предмет в дома ви може да ви бъде полезен. Добре е да направите инвентаризация на жилището си и без съжаление да се отървете от онези предмети, които задръстват енергийните потоци в дома ви и гонят далече късмет от вас.

Най - голяма вреда нанасят старите обувки и дрехи, които отдавна не приличат на това, което са били в моментите на тяхното купуване. Когато обувките ви са стъпкани до невъзможност или са разпокъсани и десетина пъти сте ги носили на обущар, вече е дошло времето да се сбогувате с тях.

Когато домът ви е превърнат в склад за стари дрехи и обувки, с които не се разделяте, . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от sanovnik.bg

Какво другите търсят

В текущата постраница намирате публикация относно Кои предмети в дома гонят късмета. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Кои предмети в дома гонят късмета принадлежат изцяло и само на страницата, от който са добавени. Ако мислите, че линкът Кои предмети в дома гонят късмета нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.