Характер според формата на очите

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 1321
Характер според формата на очите

Физиогномия е древна наука, за която учените смятат, че се е зародила в Китай, а впоследствие бързо е обиколила и целия останал свят. Тя служи за определяне на човешкия характер според чертите на лицето.

Първостепенно значение за правилното определяне на един човек несъмнено има формата на очите и веждите. Очите носят информация за характера, мислите, настроението и отношението към околните.

Бадемова форма на очитеСпециалистите твърдят, че бадемовидната форма говори за широта на духа. Хората с такива очи приемат околните с всичките им достойнства и недостатъци.

Метафорично казано, техните очи им позволяват да видят повече, отколкото могат другите. Колкото по - издължени са, толкова по - голям размах имат притежателите им.

Кроят грандиозни. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази страница намирате статия относно Характер според формата на очите. Try.bg е социална мрежа за споделяне на материали от българското интернет пространство. Използваните материали на Характер според формата на очите принадлежат изцяло на страницата, от който са добавени. Ако смятате, че статията Характер според формата на очите нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.