Носител ли си на отрицателна енергия?

4.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 9437
Носител ли си на отрицателна енергия?

Често, дори да сме истински реалисти и всичко около нас да изглежда привидно наред, в крайна сметка всичко се обърква. Ако това ви се случва често, то значи не просто нямате късмет, а сте притегателна сила за отрицателна енергия.

Тя се явява под формата на неподходящи хора, състояния или чувства, които неминуемо оказват негативно влияние на вашата същност. Много от хората не са наясно с тази негативна енергия.

Тя е мощна и интелигентна и умее умело да се крие. Често действа като вродена и не се поставя под въпрос.

За да оцените има ли я изобщо и какво е нейното ниво у вас, се запитайте следните въпроси: - Оплаквате ли се и ако да - колко често? - Често ли обвинявате другите? - Смятате ли, че не можете сами да управлявате случващото се в. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница намирате статия на тема Носител ли си на отрицателна енергия?. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Носител ли си на отрицателна енергия? принадлежат изцяло на сайта, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че публикацията Носител ли си на отрицателна енергия? нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формата за контакт.