Каква майка си според зодиакалния знак?

2.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 15452
Каква майка си според зодиакалния знак?

Зодиите могат да са показателни за много неща, дори за това каква майка сте. Ето какво е заловено във вашия зодиакален знак:Овен – Майката Овен е майката мечта.

Тя е готова на всичко на света, за да задоволи всички нужди на своето отроче. Без проблеми се превръща в най - добрия родител на света; Телец – Майката Телец пък е най - привързаният родител на този свят.

Тя обожава да прегръща и целува отрочетата си, дори те вече да имат свои такива; Близнаци – Майката Близнаци е най - демократичната майка, която се стреми да образова децата си по всички теми. В дома и е пълно с книги и образователни игри.

Обикновено децата и се учат на самостоятелност още в ранните си години, което им помага значително в бъдеще; Рак – Майката Рак е един от най - кротките и. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

Популярни от sanovnik.bg

Какво другите търсят

В текущата страница виждате информация относно Каква майка си според зодиакалния знак?. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Каква майка си според зодиакалния знак? са собственост на сайта, от който са добавени. Ако мислите, че статията Каква майка си според зодиакалния знак? нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от бутона за контакт.