Как се прави застройка за супа

5.0 от 1 Глас
публикувана на 07.08.2015 от gotvach.bg 76
Как се прави застройка за супа

Повечето супи, които се приготвят в българската кухня се застройват. Застройката може да прикрие някои малки недостатъци на супата, като некачествени продукти например.

Недостатъците на застройките са, че правят супите по - нетрайни, еднакви на вид, а и да не забравяме излишните калории, които си набавяме чрез застройката. Най - разпространената застройка у нас е т.

варена застройка. Тя се приготвя от термично обработени яйца и се смята за безопасна.

Именно затова варената застройка намира широко приложение в детските градини и столовете. Вземете подходящ съд и разбийте вътре 1 яйце, 1 с.

брашно и 1 ч. кисело мляко.

Загрейте получената смес на котлон като бъркате непрекъснато. Когато смета се сгъсти, налейте малко от супата в. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница виждате информация относно Как се прави застройка за супа. Try.bg е социалка за споделяне на информация от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Как се прави застройка за супа са собственост изцяло на страницата, от който са добавени. Ако смятате, че публикацията Как се прави застройка за супа нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от бутона за контакти.