Как да сбъднем желанието си според зодията

5.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 19763
Как да сбъднем желанието си според зодията

За да си сбъднем някое желание, трябва да се съобразим и със зодиакалния знак, който е подвластен на определена стихия. Именно стихията дава тласък, за да може едно желание да се превърне в реалност.

Всяка една от 12 - те зодии се подчинява на определена стихия – огън, вода, въздух и земя и така зодиите се разпределят като огнени, водни, въздушни и земни. Огнени – Овен, Лъв и СтрелецАко сте огнена зодия, трябва да използвате огъня, за да сбъднете някое свое желание.

Необходимо е да запалите свещ в тъмно помещение и да напишете желанието си на лист хартия. След като напишете желанието си на лист, трябва да ги изгорите на пламъка на свещта.

Водни – Рак, Скорпион и РибиВодните зодии могат да изпълняват желанията си с помощта на водата. Те трябва да. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази постраница виждате информация относно Как да сбъднем желанието си според зодията. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Как да сбъднем желанието си според зодията принадлежат на медията, от който са публикувани. Ако считате, че публикацията Как да сбъднем желанието си според зодията нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.