Щастливото ти число според зодията!

3.0 от 1 Глас
публикувана на 08.08.2015 от sanovnik.bg 18463
Щастливото ти число според зодията!

За астрологията и нумерологията числата около нас са силно смислено натоварени и носят определена енергия. Всеки от нас може да открие щастливото си число, понеже то зависи от зодиакалния му знак.

Астролози и нумеролози са категорични, че трябва да знаем щастливото си число и да го използваме в ежедневието си, защото то може да ни помогне в преодоляването на различни усложнения. Числата непрекъснато ви заобикалят и ако те не са вашите късметлийски, трябва да се освободите от тях, защото ви пречат и спъват развитието ви.

1 – Щастливото число на зодия ЛъвЗа Лъвовете единицата е щастливото им число, тъй като тя е символ на новото начало и на активността. Числото 1 е покровителствано от Слънцето, което в астрологията е планетата - управител на. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази страница намирате публикация за Щастливото ти число според зодията!. Try.bg е социална мрежа за споделяне на материали от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Щастливото ти число според зодията! са собственост на медията, от който са добавени. Ако сте на мнение, че линкът Щастливото ти число според зодията! нарушава вашите авторски права, пишете ни от формуляра за контакт.