Експресна диета с лимон и мед

2.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 47
Експресна диета с лимон и мед

За два дни можете да свалите два килограма с помощта на експресна диета с лимон и мед. Лимонено - медената диета е лесна и приятна.

Тя може да бъде използвана както за експресно отслабване, така и за пречистване на организма. Средният дневен прием калории при тази диета е 900 калории.

Лимонената киселина разгражда мазнинините и изчиства организма от шлаки и токсини. Лимонено - медената диета успешно спомага за премахването на целулит, затова е много полезна за дамите.

Благодарение на лимонената киселина се потиска чувството на глад, а медът спомага за преодоляване на чувството на слабост, характерно за повечето строги диети. За закуска, обяд и вечеря се консумира единствено и само лимонено - медена смес, за приготвянето на която са необходими само вода, лимони и мед.

Три литра обикновена вода, която е вряла две минути и след това е охладена до стайна температура, се разбърква със сока от петнадесет лимона. При желание можете да добавите и вътрешността на лимоните.

Добавят се петдесет грама мед и всичко се разбърква до разтопяването на меда. Тази смес се разделя на три равни части и се пие три пъти през деня.

Освен лимонено - медената напитка се препоръчва изпиването на няколко чаши зелен чай без захар. Освен това не е позволено абсолютно нищо. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална страница виждате публикация за Експресна диета с лимон и мед. Try.bg е социалка за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Експресна диета с лимон и мед са собственост изцяло и само на медията, от който са публикувани. Ако сте на мнение, че публикацията Експресна диета с лимон и мед нарушава нечии авторски права, пишете ни от формуляра за контакт.