Тайната на слабите жени

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 117
Тайната на слабите жени

Знаете ли тайната на слабите жени? Тези, които ядат каквото си поискат и когато си поискат, без да напълняват? Не е важно количеството, а това как комбинират храните и какво е отношението им към тях. Слабите хора не се успокояват с храна, нито се лишават от нея като тези, които се подлагат на диети.

Диетите намаляват метаболизма, тялото продължава да е гладно и трупа калориики за черни дни. Много хора, които се борят с излишните килограми, страдат йо - йо ефекта - гладуват, а след това се тъпчат, което означава, че свалят килограми, но после си ги връщат двойно.

Ако искате да се храните правилно, имайте предвид калоричността на храните, т. колко калории има на 100 грама от даден продукт.

Това е леко досадно занимание, но когато има проблем, трябва да има и решение. Яжте спокойно по - големи количества нискокалорични храни, но не и големи количества висококалорични храни.

Важно правило: наблягайте на свежи храни и продукти, които не са преминали през силна термична обработка, процеси на хидрогениране и рафиниране. Гладът и апетитът вървят ръка за ръка в контролирането на теглото.

Полезна мерилка в това е Индексът на засищане, съставен от д - р Сузан Холт от университета в Сидни. За стандарт се приема белият хляб и останалите храни се. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата страница намирате статия относно Тайната на слабите жени. Try.bg е социалка за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Тайната на слабите жени са собственост на страницата, от който са прибавени в сайта. Ако сте на мнение, че публикацията Тайната на слабите жени нарушава нечии авторски права, пишете ни от формуляра за контакт.