Лесно отслабване с лимони

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 102
Лесно отслабване с лимони

Зимните месеци са на свършване, идва пролетта, а след нея и лятото. Сутринта, след като станахте от леглото си, какво показа кантарът?! Цифра, която може би никак не ви е харесала.

Ако това е така, защо не пробвате да стопите натрупаните през зимата килца с помощта на лимони?! Диетолози твърдят, че най - добрият начин за сбогуване с натрупаните тлъстини, лимонена диета. Сокът от лимон ускорява храносмилането, стимулира процеса на преработка на храната и понижава нивото на захарта в кръвта.

В лимоните се съдържа пектин, който от своя страна има свойството да притъпява чувството на глад. Все пак лимонената диета не е препоръчителна за всички хора.

Според диетолозите на този режим не е препоръчителен за хора, които имат проблеми със стомаха. Предлагаме ви една диета с лимони:Първи ден - чаша минерална вода смесете със сока от един лимон и я изпийте сутринта на гладно.

Втори - шести ден - всяка сутрин увеличавайте броя на лимоните и чашите вода с едно. Седмият ден - пият се три литра вода, в която са изцедени три лимона с 3 супени лъжици мед.

Осми - тринадесети ден - количеството на водата и лимоните постепенно се намаляват с едно. Четиринадесети ден - като седмия.

Освен че топи килца, лимонът е особено полезен и за здравето ни. Лимоновият. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална постраница намирате статия на тема Лесно отслабване с лимони. Try.bg е социален сайт за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Лесно отслабване с лимони са собственост изцяло на страницата, от който са публикувани. Ако смятате, че статията Лесно отслабване с лимони нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от линка за контакт.