Ура - Бързото отслабване е най-ефективно

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 39
Ура - Бързото отслабване е най-ефективно

Досега всички диетолози изключваха категорично от теориите си бързото отслабване. Но до днес! Бързото сваляне на излишните килограми се оказа най - ефективно за желаещите да се сдобият с перфектна фигура.

Това гласят резултатите от най - новото изследване, които бяха огласени на Международния конгрес по затлъстяването в Стокхолм. Твърдението е революционно.

По простата причина, че то влиза в противоречие с най - честите препоръки на лекарите и диетолозите, а също и на нормите на медицината, че бързото отслабване води до стрес на организма и е вредно. Ръководител на изследването е д - р Катрина Пърсел от Университета в Мелбърн.

Тя сравнява бърза диета, при която се свалят 1. 5 кг седмично в срок от 3 месеца, с постепенна диета, където участниците свалят по половин килограм за седем дни.

В изследването участие са взели лица с приблизително тегло около 100 килограма. Изненадващо и за самите учени бързата загуба на излишни килограми се оказва по - успешна за постигане на желаното тегло.

78% от подложилите се на бърза диета постигат целта си и топят до 15% от теглото. Подобни резултати постигат едва 48% от хората, при които загубата на тегло е по - умерена.

Разбира се, новите резултати веднага си намериха критици, които да оборят добрата новина. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На тази постраница виждате информация за Ура - Бързото отслабване е най-ефективно. Try.bg е социална мрежа за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Ура - Бързото отслабване е най-ефективно принадлежат на сайта, от който са добавени. Ако смятате, че статията Ура - Бързото отслабване е най-ефективно нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от линка за контакти.