Кога сънуваме починалите ни близки

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от sanovnik.bg 13666
Кога сънуваме починалите ни близки

Сънищата, които ни спохождат всяка нощ, са ирационален израз на нашите емоции и това всъщност са посланията, които нашето подсъзнание ни изпраща. Обикновено по - емоционалните хора сънуват по - често, но така или иначе, всички ние сънуваме, дори и да не помним това.

Сънят има няколко фази, но сънищата се осъществяват само в една от тях - така наречената БДО – фаза. Пълното наименование на тази фаза е Rapid Eye Movement, което в превод означава Бързо движение на очите.

Всъщност, тази фаза се повтаря по няколко пъти по време на съня, тоест, ние сънуваме по няколко пъти през нощта, въпреки, че не осъзнаваме това. Интересен факт е също, че ако не се събудим точно в тази, ние няма да помним и съня си.

Това е причината, поради която някои хора. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница намирате публикация за Кога сънуваме починалите ни близки. Try.bg е социална мрежа за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваните материали на Кога сънуваме починалите ни близки са собственост изцяло на страницата, от който са публикувани. Ако смятате, че статията Кога сънуваме починалите ни близки нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от бутона за контакти.