Започни своята диета според зодията

5.0 от 3 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 177
Започни своята диета според зодията

Всеки зодиакален триъгълник усвоява по различен начин калориите и има различни навици на хранене. Огнените зодии (Овен, Лъв, Стрелец) се подлагат по - лесно на диети, тъй като техният организъм усвоява по - бързо калориите.

За тях са за предпочитане диетите, съдържащи много протеини и малко въглехидрати. Земните зодии (Телец, Дева, Козирог) се затрудняват при свалянето на килца, тъй като се оставят да изкипят, преди да решат да предприемат диетата.

И понеже и без това трудно отслабват, за тях са за предпочитане диети с изчисляване на калориите, защото ограничават количеството храна, която могат да усвоят, и по този начин свикват да ядат по - малко, отколкото преди. Въздушнито зодии (Близнаци, Везни, Водолей) лесно свалят, защото изразходват много енергия, тъй като са нервни хора и много се движат.

И за тях са препоръчителни диети с изчисляване на калориите. Но храната трябва да се разделя на части и да се ядe много пъти.

Водните зодии (Рак, Скорпион, Риби) губят и трупат килограми много лесно, тъй като техният проблем не е затлъстяването, а задържането на течности. Затова те внезапно започват да губят кила едва след две седмици, когато мастните клетки заместят мазнината с течности и накрая я отстранят.

За тях са препоръчителни диети с. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална постраница виждате публикация на тема Започни своята диета според зодията. Try.bg е социален сайт за споделяне на статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Започни своята диета според зодията са собственост изцяло и само на сайта, от който са добавени. Ако считате, че статията Започни своята диета според зодията нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от бутона за контакти.