Мед и лимон за отслабване

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 480
Мед и лимон за отслабване

С помощта на мед и лимон можете лесно да отслабнете и да изглеждате по - добре, тъй като тези два продукта даряват на кожата сияещ младежки вид. Медът е по - калоричен от захарта, но той съдържа 22 полезни аминокиселини, голямо количество полезни минерали и витамини, които ще ви помогнат в борбата с излишните килограми.

Всяка сутрин след ставане изпивайте смес от топла преварена вода с мед и лимон. Медът се добавя, когато водата поизстине, защото в горещата вода се губят много от полезните му свойства.

Лимоновият сок се долива на вкус, от няколко капки до половин чаша. Медът в комбинация с лимоновия сок спомага за изхвърлянето на излишните мазнини.

А ако добавите към напитката и канела, това ще ви помогне да се справите с натрупванията от мазнинки. Винаги пийте тази смес на гладно, за да подейства.

През деня, когато усетите, че ви се яде сладко, отново изпийте една чаша вода с мед и лимон. Това ще залъже апетита ви за сладко, който често е предизвикан от стресови ситуации.

Вечер преди хранене също изпийте една чаша от медената напитка. Основно правило е тази напитка да се изпива на екс, тогава действието й е силно.

За да се усвои добре медът от организма, след изпиването на медената вода е добре да се движите активно – да спортувате, да. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В тази постраница виждате публикация относно Мед и лимон за отслабване. Try.bg е социалка за споделяне на информация от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на Мед и лимон за отслабване са собственост на страницата, от който са добавени. Ако считате, че линкът Мед и лимон за отслабване нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от формата за контакти.