90 дневна диета за ефектно отслабване

5.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 69
90 дневна диета за ефектно отслабване

Търсите ли програма, която да ви помогне да се отървете от тези нежелани килограми? 90 - дневната диета на д - р Оз е включена в много здравословни програми, като и в шоуто на Опра Уинфри. Тази програма се основава на избор на храна и умерена физическа подготовка с няколко обрати.

Тази диетична програма се фокусира върху здравословни промени в начина на живот. Първата област на промяна е храненето, и по - специално какво да се избегне или да не се пуска в тялото и какво да включвате редовно в своят дневен или седмичен хранителен прием.

Еднакво важен компонент на стратегията на д - р Оз е физическата активност, която включва кардио укрепване, тонизиране и разтягане. Храни които трябва да се избягват с тази диетаСпоред д - р Оз, има специфични храни, които ни карат да остаряваме по - бързо и да се разболяваме по - млади.

Има много храни, които трябва да се избягват, които могат да бъдат вредни за тялото ни, като например:• Захар: Според тази диета, бялата захар, сама по себе си е една от основните причини хората да жадуват за захар и захарни изделия на регулярна основа. Най - добре е да комбинирате захарта с фибри, като конфитюр върху пълнозърнест хляб.

Когато се комбинира с сложни въглехидрати, белтъчини и/или здравословни мазнини, захарната. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата постраница виждате статия за 90 дневна диета за ефектно отслабване. Try.bg е социален сайт за споделяне на информация от българското интернет пространство. Публикуваните материали на 90 дневна диета за ефектно отслабване са собственост на страницата, от който са добавени. Ако сте на мнение, че статията 90 дневна диета за ефектно отслабване нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от линка за контакти.