ЛЕСНО Да отслабнем с лимони

2.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 80
ЛЕСНО Да отслабнем с лимони

Лимонът е един от най - важните елементи в постигането на желанието ви да отслабнете. Основно противопоказание спрямо използването на лимоните за отслабване е алергията към цитрусови плодове.

Най - ефективният метод за отслабване е лимоновата вода. Всяка сутрин пийте вода с лимонов сок на гладно, без да добавяте мед или захар.

Лимоновият сок стимулира ускоряването на обмяната на веществата. Когато ядете салата или супа, добавете настъргана на ситното ренде кора от лимон.

Докато приготвяте месо или риба, напръскайте ги с лимонов сок. Ако сте решили да отслабнете с помощта на лимони, изключете от менюто си за десет дни белия хляб, белия ориз, захарта, картофите и царевицата.

Включете в менюто си зеленчуци и плодове, които комбинирайте с ядки, за да намалят нивото на фруктозата. Наблегнете на консумацията на продукти, които съдържат омега 6 и омега 3 мастни киселини – мазна риба и различни видове ядки.

По време на диетата пийте повече зелен чай, като добавяте в него прясно изцеден лимонов сок. Това ще ускори отслабването ви.

Можете да опитате и диетата на Бионсе. За седем дни ще отслабнете с повече от седем килограма, но диетата може да се повтори най - рано след три месеца.

Трябва да пиете само собственоръчно приготвена лимонада, зелен чай с. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница виждате информация относно ЛЕСНО Да отслабнем с лимони. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Текстовият и снимков материал на ЛЕСНО Да отслабнем с лимони принадлежат изцяло и само на медията, от който са добавени. Ако считате, че статията ЛЕСНО Да отслабнем с лимони нарушава вашите авторски права, свържете се с нас от формата за контакти.