Кажи ми кога си роден, да ти кажа съдбата ти

3.0 от 1 Глас
публикувана на 07.08.2015 от sanovnik.bg 11630
Кажи ми кога си роден, да ти кажа съдбата ти

Странна връзка между месеца на раждане и някои факти и събития от живота на хората откриха учени. Установено било, че тези от нас, които са родени между май и август, са по - застрашени да се разболеят от рак, отколкото всички други, родени в останалите месеци.

Тази зависимост за пръв път открил още през 50 - те години на 20 век австрийският доктор Штур. Направило му впечатление, че по - голямата част от пациентите, болни от рак, били родени в определени месеци от годината.

След като анализирал 3 хиляди случаи, той направил горното заключение. Габриела Райтер и Джеймс Воупел, учени от Института за демографски изследвания Макс Планк стигнали до друг извод.

А именно, че хората, родени през есента, живеят по - дълго. Учените анализирали събрани факти. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На актуална постраница виждате информация на тема Кажи ми кога си роден, да ти кажа съдбата ти. Try.bg е социална мрежа за споделяне на информация от българското интернет пространство. Публикуваните материали на Кажи ми кога си роден, да ти кажа съдбата ти са собственост на медията, от който са прибавени в сайта. Ако смятате, че статията Кажи ми кога си роден, да ти кажа съдбата ти нарушава нечии авторски права, пишете ни от линка за контакт.