Топи ли оризовата диета килограми?

2.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 136
Топи ли оризовата диета килограми?

Оризовата диета е предназначена за бързо отслабване в рамките на 2 до 4 седмици. Тя много често е предлагана от диетолозите при лечение на затлъстяване, диабет, сърдечно - съдови заболявания, хипертония и бъбречни заболявания.

Изследванията, които прави нейният създател Уолтър Кемпнър, доказват, че наличието на тези заболявания е значително по – рядко срещано при хора, който често консумират ориз. При спазването на тази диета, освен че трябва да увеличите количеството ориз което поемате, трябва да ограничите приема на сол, захар, храни богати на въглехидрати и високо съдържание на натрий, мазните и богатите на протеин храни.

Диетата обещава бърза загуба на тегло около 20 - 30 килограма през първия месец, последван от 2, 5 - 3, 5 килограма след това. А ако към нея добавите и подходящи упражнения, ефектът може да бъде поразяващ.

Хубавото на оризовата диета е, че тя не включва в себе си само ориз, макар той да е основният продукт в нея. Диетата позволява консумацията на пълнозърнести храни, нишесте, плодове, зеленчуци, обезмаслени млечни продукти и храни богати на фибри.

Това което трябва да се отбележи е, че диетата не се препоръчва за хора, който имат проблеми с дебелото черво и нарушена бъбречна функция. Ако обърнете внимание на храните, . .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница виждате информация за Топи ли оризовата диета килограми?. Try.bg е социалка за споделяне на статии от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Топи ли оризовата диета килограми? принадлежат на страницата, от който са публикувани. Ако считате, че статията Топи ли оризовата диета килограми? нарушава нечии авторски права, свържете се с нас от формуляра за контакт.