Храните-бойци срещу затлъстяването

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 45
Храните-бойци срещу затлъстяването

Всеки знае, че диета и физически упражнения в комбина помагат при отслабване. Често с цената на умиране от глад се мъчим да поддържаме някаква определена талия.

Вместо обаче да ни помогне за отслабването, гладът забавя нашия метаболизъм. Защо просто не приемате от храните, така наречени бойци срещу мазнините.

Ето някои от тях: - Бадеми. Да, няма грешка.

Според проучване на диетолози срещу затлъстяването, публикувано в International Journal, хората, които ядат 85 грама бадеми всеки ден, намаляват теглото си и индекса на телесната маса с 18 процента в сравнение с 11 - процентно намаление при хора без бадемова диета. Тези ядки са богати на алфа - линоленова киселина, които могат да ускорят метаболизма.

Освен това бадемите съдържат протеини. Яжте една шепа, не повече от 12, всеки ден.

- Яйца. Те съдържат разнообразие от хранителни вещества, включително и протеини, цинк, желязо и витамини A, D, E и B12, а съдържат само 85 калории.

Яйца за закуска ще ви създадат чувство за ситост за по - дълго време. Освен това е установено, че на следващото хранете ще приемете по - малко калории.

- Риби. Морският дар не само поддържа сърцето здраво, но и спомага за тънката талия.

Омега - 3 мастни киселини подобряват инсулиновата чувствителност, която пък спомага за. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална постраница виждате информация на тема Храните-бойци срещу затлъстяването. Try.bg е социален сайт за споделяне на линкове от българското интернет пространство. Използваните материали на Храните-бойци срещу затлъстяването са собственост изцяло и само на страницата, от който са публикувани. Ако смятате, че линкът Храните-бойци срещу затлъстяването нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от бутона за контакти.