Ако ще отслабвате, яжте мед

3.0 от 2 Гласа
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 155
Ако ще отслабвате, яжте мед

Дори и да не ви се вярва, медът е полезен за хората, които са решили да стопят излишните си килограми. Медът е изключително богат на различни полезни вещества.

Още преди много векове хората са използвали меда, за да лекуват с него раните си, гинекологични, белодробни, кожни и сърдечни заболявания. Натуралният мед притежава редица ползи за здравето, включително и за отслабването.

Медът съдържа захар, но и витамини и минерали. Тези хранителни вещества са от съществено значение за разтварянето на мазнини и холестерол.

Медът помага за намаляване на теглото. Когато комбинирате мед с топла вода, ще подобрите процеса на храносмилане и разграждане на мазнини.

Те се натрупват като неизползвани ресурси в тялото и по този начин му добавят обем и тегло. Медът обаче мобилизира тези складирани мазнини.

Когато те се изгарят, за да осигурят енергия за изпълняването на ежедневните дейности, може да се забележи постепенно намаляване на теглото и нивата на затлъстяване. За да постигнете този ефект, разбъркайте една супена лъжица мед с равно количество топла вода и приемайте всеки ден.

Медът може да бъде полезен за отслабването, когато се консумира и с лимонов сок. Друга полезна рецепта е смес между канела на прах, мед и топла вода.

Вземете една супена. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В актуална постраница виждате информация относно Ако ще отслабвате, яжте мед. Try.bg е социалка за споделяне на линкове и статии от българското интернет пространство. Използваната информация и снимки на Ако ще отслабвате, яжте мед са собственост на медията, от който са публикувани. Ако мислите, че линкът Ако ще отслабвате, яжте мед нарушава вашите авторски права, обърнете се към нас от бутона за контакти.