Пийте чай за да отслабнете ефективно

2.0 от 1 Глас
публикувана на 11.08.2015 от gotvach.bg 48
Пийте чай за да отслабнете ефективно

Основното и най - важно свойство на чая за отслабване е изчистването на организма от шлаки и вредни вещества, от излишното количество течности и от излишните килограми. Пиенето на чай за отслабване трябва да се прави внимателно и предпазливо, тъй като редовното приемане на диуретични средства води до обезводняване на организма и до нарушаване на баланса на полезни вещества.

Едно от водещите места в топлистата на чайовете за отслабване се пада на джинджифиловия чай. Това е един от най - приятните за консумиране и най - полезни чайове.

Коренът на джинджифила съдържа етерично масло, чиито основин компоненти – гингерол и шогаол, дават на джинджифила полезните му свойства. Благодарение на тях подправката има специфичен и леко пикантен вкус.

Двата основни елемента на етеричното масло на подправката засилват кръвоснабдяването и стимулират храносмилането, това подобрява и обмяната на веществата. Зеленият чай все по - често се използва като средство за отслабване, тъй като подобрява обмяната на веществата и ускорява изхвърлянето на шлаки и тежки метали от организма.

Зеленият чай е богат на витамини и микроелементи – в него има витамин C, PP, P, K, B, а също така цинк, мед и други полезни вещества. Доказано е, че ако пиете зелен чай редовно, ще понижите. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

На текущата постраница намирате статия относно Пийте чай за да отслабнете ефективно. Try.bg е социален сайт за споделяне на материали от българското интернет пространство. Използваните материали на Пийте чай за да отслабнете ефективно принадлежат изцяло и само на сайта, от който са добавени. Ако сте на мнение, че статията Пийте чай за да отслабнете ефективно нарушава нечии авторски права, обърнете се към нас от линка за контакт.