Любовта на жената според зодията

3.0 от 3 Гласа
публикувана на 07.08.2015 от ezine.bg 21067
Любовта на жената според зодията

Овен – дамите от тази зодия предпочитат да бъдат гледани. Може да не го показват, но обичат страстно и са благодарни на всеки жест.

Ако искате да задържите жената овен, научете се, че вие живеете с нея, а не тя с вас – ако имате тази жена до себе си, ще разберете разликата. Телец – упорита.

Жената телец е привърженик на лукса и материалното, но без това да е на първо място. В любовта обича силно и повечето мъже са привлечени от магнетизма на жена телец, но не всеки успява да я впечатли.

Близнаци – доверчиви, склонни към компромиси в отношенията с любимия. Това често им изиграва лоша шега, защото всички жертви се приемат като даденост.

Жените близнаци имат особен чар, но в повечето случаи остават неразбрани от мъжете до себе си. Рак – вярна и. .. [ прочети цялата статия ]

Най-популярните днес

В текущата страница намирате информация относно Любовта на жената според зодията. Try.bg е социалка за споделяне на публикации от българското интернет пространство. Текстът и снимките на Любовта на жената според зодията са собственост на страницата, от който са добавени. Ако смятате, че линкът Любовта на жената според зодията нарушава вашите авторски права, пишете ни от бутона за контакти.